کاربرد سیترات سدیم در برنامه های غذایی و آشامیدنی معمولاً به عنوان یک عامل بافر در ترکیب با اسید سیتریک به منظور کنترل دقیق pH مورد نیاز، مورد استفاده قرار می گیرد. این ماده به عنوان یک افزودنی غذایی که برنامه اصلی آن برای تقویت طعم است. دارای عطر و طعم شور و ملایم تارت است. می تواند به همراه اسید سیتریک برای ساختن بافرهای سازگار با بیولوژیک مورد استفاده قرار گیرد. همچنین از آن برای کمک به طعم ترش در نوشیدنی های تجاری و نوشیدنی آماده استفاده می شود. به عنوان یک عامل نگهدارنده برای بهبود عملکرد آنتی اکسیدان ها و جلوگیری از خراب شدن غذاهایی مانند غذاهای دریایی کاربرد دارد.
فواید و مضرات پتاسیم هیدروکسیدنظرات این مطلب
تعداد صفحات : 0
درباره ما
دانستنی های عمومی جهان و هرآن چه که باید درمورد آن بدانید.
اطلاعات کاربری
لینک دوستان
خبر نامه
چت باکس
پیوندهای روزانه
آمار سایت
کدهای اختصاصی